(kliknite na mapu da vidite uvećano)
Ovde mozete preuzeti nasu PDV Identifikaciju i Potvrdu

Firma "Automotiv" DOO osnovana je 1990. godine od strane g. Aleksandra Genića, na čijem čelu je i danas. Proslavili smo jubilej "30 GODINA POSTOJANJA" udruženim snagama oca i sina (Aca i Goran Genić). Od samih početaka firma se opredelila za prodaju, reparaciju i usluge građevinskih, poljoprivrednih, teretnih i specijalnih vozila, mašina i opreme. Najveći udeo u prodaji imaju polovna dobra i to pre svega proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije (14.Oktobar, Radoje Dakić, Litostroj, FAP, Zastava, IMT, IMR, Zmaj, Torpedo, TAM, Progres, Utva, Gorica, Goša,...), kao i svetskih renomiranih marki (Liebherr, CAT, Coles, Zetor, John Deer, Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Tatra, Atlas Copco,...). Saradnja sa Vojskom Srbije ima poseban značaj za našu firmu, a taj značaj se prenosi i na krajnje kupce.

 

Uvek smo bili u mogućnosti da pružimo logističku podršku našim kupcima vozila i opreme, a tako je i danas. Na lageru imamo veliki broj novih i polovnih delova kako za novije, tako i za starije mašine koje se više ne proizvode. Takođe, u prilici smo da ono što mi nemamo nabavimo, napravimo ili popravimo u veoma kratkom roku zahvaljujući našim inženjerskim znanjima, dobavljačima i specijalizovanim serviserima. Originalna literatura proizvođača, dokazanih akademskih građana i profesora uvek je zastupljena u procesima popravki, servisiranju i konstruisanju.

 

U poslu kojem se mi bavimo postoji velika lepeza usko specijalizovane opreme koja je retka i u svetu. Često se dešava da kupac mesecima traži mašinu određene namene dok ne kontaktira nas. Ne moramo mi da je imamo u ponudi na našem skladištu, ali znamo gde i ko ima, jer imamo dobru mrežu informisanja i istraživanja tržišta. To znači da možemo uslužno da Vam završimo potrebe.

 

Za nama su kvalitetni prodajni rezultati, kojima ćemo uvek težiti i naš moto

GARANCIJA JE NAŠE IME, JER MI NAMERAVAMO DA TRAJEMO !
POTVRDA Privredne Komore Srbije